Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
6. prosinca 2019.
Izrazi sućuti

Jandroković: Gospodina Dragojevića pamtit ćemo kao velikana koji je živio za glazbu i s glazbom

Autor:
Objavljeno: 29. srpanj 2018. u 13:54 2018-07-29T13:54:10+02:00

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je u nedjelju izraze sućuti obitelji preminuloga Olivera Dragojevića, ističući kako će njegove pjesme svojom ljepotom i svevremenošću živjeti zauvijek.

"Poštovana obitelji,

s velikom sam tugom primio vijest o preranom odlasku našeg glazbenog velikana, gospodina Olivera Dragojevića.

U više od pet desetljaća velike i jedinstvene karijere, gospodin Oliver Dragojević zadužio je cijelu hrvatsku kulturnu scenu i glazbeni svijet, a njegove pjesme svojom ljepotom i svevremenošću zauvijek će živjeti sa svima nama.

"Legenda hrvatske glazbe gospodin Oliver Dragojević, uz osvojene najprestižnije festivalske i diskografske nagrade te koncerte koje je održao u najpoznatijim svjetskim dvoranama, ostavio je neizbrisiv trag u srcima milijuna ljudi svojom jedinstvenošću i jednostavnošću.

Pamtit ćemo ga kao velikana koji je živio za glazbu i s glazbom, a tu ljepotu nesebično je cijeli svoj život dijelio sa svima nama, svojom publikom. „Galeb i ja“, "Cesarica", "Ako izgubim tebe" i tolike druge njegove pjesme osvojile su naša srca trajno.

U ovim bolnim i teškim trenutcima za Vašu obitelj, molim Vas da u ime Hrvatskoga sabora i moje osobno, primite izraze najiskrenije i duboke sućuti", navodi Jandroković.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.