Ministar pod stresom

Fabrikacije, laži, manipulacija, fotomontaža, zlonamjerni zaključci… Zato jer sam politički tajnik HDZ-a

Hina

snimio Grgo Jelavić / PIXSELL

snimio Grgo Jelavić / PIXSELL

Kuščević je ustvrdio da se radi o organiziranom napadu na njega kao političkog tajnika HDZ-a, ministra, na njegov osobni integritet, pa čak i na članove njegove obitelji. "Vrlo brzo će netko za to i odgovarati", poručio je.



ZAGREB – Ministar uprave Lovro Kuščević danas je ponovno ustvrdio da su afere koje mu se pripisuju “fabrikacije, laži i manipulacije” i da se radi i organiziranom napadu da njega te je poručio da će netko za to i odgovarati.


– I danas smo u medijima mogli pročitati niz fabrikacija, laži, manipulacija, fotomontaža, zlonamjernih zaključaka na koje sam argumentirano odgovorio, predočio potrebnu dokumentaciju, pa čak i pravomoćne sudske presude, rekao je Kuščević prije sjednice Vlade. Novinari su ga, naime, pitali za komentar vijesti da je USKOK provodi “izvide” oko kupoprodaje poslovnog prostora u Supetru, ali i ostalih nekretnina.


Kuščević je ustvrdio da se radi o organiziranom napadu na njega kao političkog tajnika HDZ-a, ministra, na njegov osobni integritet, pa čak i na članove njegove obitelji. “Vrlo brzo će netko za to i odgovarati”, poručio je.