Vrijeme danas

Evo kakav dan prognoziraju Rijeci i Hrvatskoj: Ovo je idealno. Nemojte ga provesti u kući

Hina

snimio Vedran Karuza

snimio Vedran Karuza

Na Jadranu pretežno sunčano i vruće, no poslijepodne je moguć poneki pljusak, ponajprije na sjevernom dijelu, prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).



ZAGREB – Na kopnu danas djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, na Jadranu pretežno sunčano i vruće, no poslijepodne je moguć poneki pljusak, ponajprije na sjevernom dijelu.


Na kopnu djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku.


Mjestimice će biti kiše, pljuskova i grmljavine, a osobito u istočnim krajevima pljuskovi mogu biti izraženi. Na Jadranu pretežno sunčano i vruće, no poslijepodne je moguć poneki pljusak, ponajprije na sjevernom dijelu, prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).




Vjetar u unutrašnjosti slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji i Baranji i istočni. Na Jadranu umjerena bura, a u Dalmaciji i sjeverozapadnjak.


Najviša dnevna temperatura zraka od 25 do 30, a na Jadranu od 32 do 35 stupnjeva Celzijevih.


Što se same Rijeke tiče, prognostički servis AccuWeather bilježi “uglavnom sunčano” jutro, s temperaturom koja se kreće oko 25 stupnjeva Celzijevih.


Kako dan bude odmicao, temperatura bi trebala skočiti do 32 stupnja, dok se u večernjim satima očekuje ugodnih 24 stupnja. Dan bi, prema ovoj prognozi, trebao biti sunčan i vruć, dok bi navečer nad Rijekom mogli imati nešto naoblake.