Bolje su

Djeca s Paga oporavljaju se i izlaze iz bolnice. Živjet će s majkom, ali uz nadzor još jedne stručne osobe

P. N.

Foto facebook

Foto facebook

Događaj koji je šokirao Hrvatsku zbio se posljednjeg dana veljače kad je otac s prvog kata kuće u Pagu, s pet metara visine bacio četvero svoje maloljetne djece u dobi od 3 do 8 godina. Tereti ga se za četverostruko teško ubojstvo u pokušaju



Troje djece, koje je otac u Pagu bacio s balkona, uspješno se oporavilo u zadarskoj Općoj bolnici i danas će biti otpušteno na kućnu njegu. Bit će smješteni s majkom uz skrb stručne osobe, javlja Radio Zadar.


Pridružit će im se i njihova sedmogodišnja sestra, koja je još na liječenju u KBC – Rebro. Živjet će sa svojom majkom, ali će im biti osigurana i skrb jedne stručne osobe. Živjet će, navodno, u dječjem selu u Lekeniku.


Događaj koji je šokirao Hrvatsku zbio se posljednjeg dana veljače kad je otac s prvog kata kuće u Pagu, s pet metara visine bacio četvero svoje maloljetne djece u dobi od 3 do 8 godina. Tereti ga se za četverostruko teško ubojstvo u pokušaju.




Upravno vijeće zadarskog Centra za socijalnu skrb danas bi iz trećeg pokušaja trebalo donijeti odluku o odgovornosti ravnateljice  Vesne Burčul u ovom slučaju. Otkriveno je, naime, kako su roditelji nesretne dječice još 2017. osuđeni zbog zanemarivanja.