Nešto za svaki džep

DRŽAVNA RASPRODAJA Od Golfa za 1.100 kuna, do terena s bazenom u Lovranskoj Dragi za 530.000 kuna

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot Ministarstvo državne imovine

Foto Screenshot Ministarstvo državne imovine

Sva vozila mogu se pogledati 18. rujna, a rok za podnošenje ponuda je 25. rujna do 10 sati. Nekretnine se, pak, prodaju u zatečenom stanju 'viđeno-kupljeno', a ponude se podnose do 9. listopada do 10 sati



Ministarstvo državne imovine objavilo je javne pozive za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina i vozila u vlasništvu Republike Hrvatske.


Sva vozila mogu se pogledati 18. rujna, a rok za podnošenje ponuda je 25. rujna do 10 sati. Nekretnine se, pak, prodaju u zatečenom stanju ‘viđeno-kupljeno’, a ponude se podnose do 9. listopada do 10 sati.


Nekretnina na Cresu


Nudi se zaista svašta. Na otoku Cresu za 43.400 kuna može se kupiti nekretnina s građevinom od 74 četvorna metra, smještena na nepristupačnom dijelu naselja Merag. Nekretnine se nalaze izvan građevinskih područja određenih za grad Cres. Koga zanima, više informacija dostupno je OVDJE.





Zemljište u Otočcu kod Gacke


U Otočcu se nudi građevinsko zemljište od 930 četvornih metara, smješteno unutar građevinskog područja, udaljeno otprilike 70 metara od najbliže stambene zgrade. Toliko su udaljeni i najbliži priključci za vodovodnu i NN mrežu. 


Potencijalne vlasnike upozorava se da je zemljište neodržavano, s puno velikog kamenja i divljeg raslinja. Ograđeno je slabom ogradom koja ima funkciju označavanja međe.


Prema sjeveru i istoku nema izgrađenih objekata, a oko 90 metara zapadno nalazi se rijeka Gacka. Više informacija OVDJE.



Golf 3 za 1.128 kuna


U ponudi je i Golf 3, 1.9 D CL iz 1997. godine. Prešao je 221.985 kilometara, a početna cijena iznosi 1.128 kuna.


Dodatni trošak procjene vozila je 400 kuna. Više informacija OVDJE.



Kawasaki Z750 za 525 kuna


Ministarstvo državne imovine nudi ovaj Kawasaki Z750 iz 2004. godine za početnu cijenu od samo 525,86 kuna.


Prešao je 45.610 kilometara, a dodatni trošak procjene vozila je 400 kuna. Više informacija OVDJE.



Zemljište s bazenom kod hotela Draga di Lovrana


Na prodaju je i zemljišna čestica od 813 četvornih metara općini Lovran, u Lovranskoj Dragi, oko sedam kilometara cestovno udaljena od centra Lovrana i oko 1,6 kilometara zračno od morske obale. Početna cijena je 530.000 kuna.


Čestica je izduženog, nepravilnog oblika, kaskadna, sa izgrađenim bazenom i uređenom šljunčanom površinom uz susjednu zemljišnu česticu (na kojoj je izgrađen pansion hotel) s kojom čini novoformiranu zemljišnu česticu.


Čestica se nalazi izvan građevinskog područja naselja, ali s obzirom na to da zemljišna čestica čini građevnu česticu nužnu za redovitu uporabu postojeće građevine ugostiteljsko-turističke namjene – Pansion hotel ‘Draga di Lovrana’ ista će se tretirati namjenom kao unutar granica ugostiteljsko – turističke namjene, navode u Ministarstvo državne imovine.


Više informacija OVDJE.




Ovo je samo dio automobila i nekretnina stavljenih na državnu rasprodaju. Cijeli popis automobila u ponudi Ministarstva državne imovine pogledajte OVDJE, a nekretnina OVDJE.