Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. listopada 2019.
Karmen Brkić

Bivša Brkićeva supruga obratila se javnosti: 'Prekinite neljudske nasrtaje na mene i djecu'

Photo Petar Glebov/PIXSELL
Photo Petar Glebov/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 15. travanj 2019. u 14:25 2019-04-15T14:25:41+02:00

Iznošenjem laži, nasrtljivim udarima na privatnost i intimu narušena su nam osnovna ustavna i ljudska prava, reagirala je Karmen Brkić

RIJEKA Bivša supruga Milijana Brkića, Karmen Brkić, obratila se javnosti u povodu  "aktualnih događaja povezanih s obitelji gospođe Karmen Brkić i gospodina Milijana Brkića".

Njeno priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Ovim obraćanjem želim demantirati neistinite i štetne medijske natpise koje svojim netočnim navodima i optužbama nanose neizmjernu štetu kako bivšem suprugu tako i čitavoj našoj obitelji. Ovim obraćanjem, od lažnih navoda i javnog sramoćenja prvenstveno želim sačuvati i zaštititi svoju djecu.

Svjesna javnog djelovanja i rada bivšeg supruga, nemali broj puta sam svjedočila različitim političkim obračunima, iznošenju konstrukcija i podmetanjima koji su bili usmjereni na bivšeg supruga, no ovog puta su ovakva sramotna djelovanja i konstrukcije prevršile svaku mjeru dostojanstva i ljudskosti.

Ovakvim ponašanjem izravno se nanosi šteta osobnosti, intimi i dostojanstvu moje obitelji, a ponajprije mojoj djeci. Štoviše, iznošenjem laži, nasrtljivim udarima na privatnost i intimu narušena su nam osnovna ustavna i ljudska prava. Iako Milijan Brkić i ja jesmo bivši supružnici, uživamo međusobno poštovanje, potporu i povjerenje te zajednički skrbimo o dobrobiti naše djece.

Ovim putem Vas osobno, a i kao majka, pozivam da prekinete sve protuzakonite, neljudske i neprofesionalne nasrtaje na mene, našu djecu i našu obitelj", stoji u priopćenju Karmen Brkić koje je medijima uputila putem odvjetnice Ivke Jukić Pavelić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.