Tiskovna konferencija

Bernardić o Milanoviću: ‘Prihvatljiv mi je svaki kandidat koji može dovesti do promjene na Pantovčaku’

P. N.

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Kad su u pitanju predsjednički izbori, Bernardić je rekao da bi bilo lijepo da cijela oporba ima zajedničkog kandidata. "Svaki član SDP-a ima pravo objaviti svoju kandidaturu. SDP će kao najjača stranka imati svog kandidata, a voljeli bismo kad bi ga oporba prihvatila", rekao je Bernardić



Predsjednik SDP-a, Davor Bernardić, u sklopu konferencije za medije koju je stranka organizirala kako bi komentirala zakon o pobačaju, dotaknuo se i bivšeg predsjednika SDP-a, Zorana Milanovića, javlja televizija N1.


Kad su u pitanju predsjednički izbori, Bernardić je rekao da bi bilo lijepo da cijela oporba ima zajedničkog kandidata. “Svaki član SDP-a ima pravo objaviti svoju kandidaturu. SDP će kao najjača stranka imati svog kandidata, a voljeli bismo kad bi ga oporba prihvatila”, rekao je Bernardić.


Upitan je li taj kandidat Zoran Milanović, Bernardić je rekao da mu je, prije svega, prihvatljiv interes SDP-a. “Mi ćemo razgovarati. Apsolutno prihvatljiv mi je svaki kandidat koji može dovesti do promjene na Pantovčaku”, rekao je Bernardić.




Novinari su Bernardića upitali za komentar druženja članova stranke s Milanovićem u istarskom restoranu.


“Ne mogu komentirati večeru ili ručak na kojem nisam bio, nemojte to očekivati od mene”, rekao je.