'To se tako ne radi'

Bernardić kaže da se Račan okreće u grobu: ‘Prestanite cmizdriti i moljakati da odstupim’

P. N.

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

 Račan se okreće u grobu kada vidi kako neki ruše stranku, neko koji se nazivaju uglednim članovima. Što su drugi članovi onda, neugledni? Ja sam spreman na sve sukladno Statutu, a ne cendranju, rekao je Bernardić



Predsjednik SDP-a Davor Bernardić komentirao je danas iznenadni izlazak Milanke Opačić iz stranke i nezadovoljstvo u stranci.


– Onima koji se ne vide u SDP-u, ne dijele naše socijaldemokratske stavove mogu reći da im želim sretan put i puno sreće u životu i nadam se da neće podržavati HDZ kao neki naši disidenti poput Sauche i Ronka”, rekao je Bernardić, a prenosi N1.


Bernardić ima poruku i za one u stranci koji žele njegovu ostavku:




– Nemojte cmizdriti, moljakati putem medija da odstupim. To se tako ne radi. Račan se okreće u grobu kada vidi kako neki ruše stranku, neko koji se nazivaju uglednim članovima. Što su drugi članovi onda, neugledni? Ja sam spreman na sve sukladno Statutu, a ne cendranju, rekao je Bernardić koji je poslao poruku i Plenkoviću.


– To su oni koji su pljačkali Hrvatsku, osušivali hrvatsko tkivo, sad zamijenili Todorića i nastavili staro. DORH nije našao shodnim ispitati Petrova, Božinovića, Plenkovića koji su aktivno sudjelovali u izradi lex Agrokora. To je taj krupni kapital o kojem pričam. To je taj interes, o tome neću prestati pričati, kazao je Bernardić i dodao da on o tome pregovara, ali da je na DORH-u i institucijama da ispitaju aktere.