Zagrebački gradonačelnik

Bandić zbog narušenog zdravlja odustaje od Pantovčaka? ‘Odluku ću reći krajem rujna’

P. N.

Razgovarali smo, htio sam znati ide li ili ne kako bismo se i mi u Klubu mogli pripremiti, vidjeti treba li pomoć u prikupljanju potpisa za kandidaturu, ali je kazao da neće u utrku i iz razloga što mu je zdravlje lošije – kaže izvor iz Kluba Stranke rada i solidarnosti



Na što je Milan Bandić mislio kad je nedavno najavio kako će “u rujnu objaviti bombu nakon koje više ništa neće biti isto”? 


Večernji list danas je objavio kako zagrebački gradonačelnik navodno ipak ne namjerava ulaziti u utrku za predsjedničke izbore. Izvor iz Bandićevog saborskog kluba tumači, naime, kako je nedavno razgovarao o tome s njim i kako mu je decidirano kazao da se ne namjerava upuštati u tu političku bitku.


– Razgovarali smo, htio sam znati ide li ili ne kako bismo se i mi u Klubu mogli pripremiti, vidjeti treba li pomoć u prikupljanju potpisa za kandidaturu, ali je kazao da neće u utrku i iz razloga što mu je zdravlje lošije – kaže izvor iz Kluba Stranke rada i solidarnosti. 


Tvrdnje o narušenom zdravlju jutros je prokomentirao i sam Bandić.




– Ja ne znam što su mediji objavili, ali ja znam što ću reći koncem 9. mjeseca. Mogu vam samo reći da će biti ugodnih iznenađenja, prenosi N1 Bandićevu izjavu.


Bandić je kazao kako je odluka donesena, ali kako će to reći u rujnu.