Potraga u tijeku

BOURBON RHODE Tvrtka potvrdila signalne rakete. Novac od donacija ide za najam drugog aviona?

P. N.

Ako danas budu pronađeni, sav novac koji je prikupljen u Go Get Funding kampanji, proslijedit će se obiteljima smrtno nastradalih pomoraca. Ukoliko ih ne pronađu danas, unajmit će se zrakoplov za potragu



Kompanija Bourbon potvrdila je Marijani Miškić, supruzi nestalog hrvatskog kapetana da su signalne rakete uočene u noći s nedjelje na ponedjeljak na području potrage za nestalih sedam članova posade potonulog Bourbon Rhode-a, piše Morski.hr.


– Čekamo informaciju i molimo Boga da će ih naći. Kompanija je nazvala Marijanu i potvrdila im da potraga ide upravo u smjeru lokacije ispaljenih raketa.


Koliko znamo, angažiralo se više zemalja u potragu i ludo smo sigurni da je to – to.




Ako danas budu pronađeni, sav novac koji je prikupljen u Go Get Funding kampanji, proslijedit ćemo obiteljima smrtno nastradalih pomoraca. Ukoliko ih ne pronađu danas, mi ćemo unajmiti zrakoplov za potragu. U tu svrhu kontaktirali smo nekoliko kompanija za zrakoplove, čekamo neke ponude, među njima konkretno jedne iz Houstona.


Dosta je bilo, tri dana su nam uzeli i dajemo im još par sati, ako ih ne pronađu – mi idemo – ispričala nam je Đurđa Vrljević Šarić.


– ispričala je za Morski Đurđa Vrljević Šarić u ime ekipe koja se organizirala u ime obitelji nestale posade.