Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. listopada 2019.
Letački program iznad Zagreba

Akrobatska grupa "Krila Oluje" letjela za Vatrene

Foto Marinko Karačić, HRZ
Foto Marinko Karačić, HRZ
Autor:
Objavljeno: 16. srpanj 2018. u 17:36 2018-07-16T17:36:22+02:00

Za ovu prigodu piloti „Krila Oluje“ pozdravni prelet i čestitku Vatrenima izveli su u formaciji od 5 aviona „Pilatus“ PC-9M

RIJEKA Akrobatska grupa „Krila Oluje“ poletjela su u ponedjeljak iz vojarne „Pukovnik Mirko Vukušić“ iz Zemunika prema Zagrebu kako bi sudjelovali u programu dočeka Hrvatske nogometne reprezentacije.

Za ovu prigodu piloti „Krila Oluje“ pozdravni prelet i čestitku Vatrenima izveli su u formaciji od 5 aviona „Pilatus“ PC-9M, a kako bi bili u ozračju cijele Hrvatske koja dočekuje viceprvake svijeta i piloti „Krila Oluje“, kao i piloti borbenih aviona MiG 21, obukli su dresove hrvatske reprezentacije.

„Čast nam je što imamo prigodu pozdraviti i čestitati hrvatskoj reprezentaciji na sjajnom uspjehu i svemu što su pokazali na svjetskom prvenstvu. Zaslužuju naše poštovanje i divljenje i ovo je nakon pozdravnog preleta generalu Anti Gotovini na dočeku u Zadru zasigurno naš najemotivniji let ispunjen velikim srcem i ponosom što u ime pobjedničke Hrvatske vojske Vatrenima možemo uputiti čestitku iz zraka,“ istaknuo je vođa „Krila Oluje“ satnik Darko Belančić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.