Poziv partnerima

Uljanik pozvao zainteresirane investitore da dostave ponude za strateško povezivanje. Dali i mail adresu

Hina

Foto Pixsell

Foto Pixsell

Iz Uljanika podsjećaju da se soba za pregled podataka radi dubinske analize poslovanja Uljanika (data room) zatvara 18. siječnja 2019. u 18,00 sati



ZAGREB Uljanik je u utorak pozvao zainteresirane investitore da dostave ponude za strateško povezivanje.


Ponude trebaju stići do 25. siječnja do 20 sati, u elektronskom obliku na e-mail [email protected] i original na adresu: ULJANIK d.d., Ured Uprave – »Ponuda za strateško partnerstvo«, Flaciusova 1, 52100 Pula.


Ponude koje se u naznačenom roku zaprime na naznačenu e-mail adresu, moraju, se da bi se uzele u razmatranje, zaprimiti u uredu Uprave Uljanika d.d., najkasnije 25. siječnja 2019. do 20,00 sati.




Iz Uljanika podsjećaju da se soba za pregled podataka radi dubinske analize poslovanja Uljanika (data room) zatvara 18. siječnja 2019. u 18,00 sati.


Data room otvoren je 27. prosinca 2018. godine.


Ministar gospodarstva Darko Horvat u nedjelju je u Krapini novinarima izjavio da s nekoliko partnera traju intenzivni razgovori o brodogradilištu Uljanik, o čemu će hrvatska javnosti informacije dobiti zaključno s 18. siječnjem, a hoće li razgovori rezultirati financijskom ponudom, znat će se do 25. siječnja.


Upitan o pregovorima s potencijalnim ulagačima u brodogradilište Uljanik, rekao je da još nema niti jedne ponude, ali da je otvoren »data room« te da dva »ozbiljna partnera snimaju stanje i situaciju«.