Tragično

Žestoki obračun u Sarajevu: Automafijaši ubili policajca, drugi se bori za život

P. N.

Screenshot YouTube Dnevni Avaz

Screenshot YouTube Dnevni Avaz

Jedan od lopova odmah je počeo pucati te je na licu mjesta ubio jednog policajca, dok je drugi teško ranjen i liječnici se bore za njegov život



SARAJEVO U sarajevskom naselju Alipašino Polje C faza jutros oko 4.50 sati automafijaši su rafalnom paljbom iz automatske puške zasuli policijsku patrolu koja ih je zatekla u krađi golfa 6.


Policajci su na kradljivce naišli tijekom redovne kontrole, izvještava Dnevni avaz. 


Jedan od lopova odmah je počeo pucati te je na licu mjesta ubio jednog policajca, dok je drugi teško ranjen i liječnici se bore za njegov život.




Dnevni Avaz neslužbeno saznaje da je život izgubio Adis Šehović, dok je ranjen Davor Vujnović. Prema prvim informacijama, automafijaši su se dovezli s dva automobila, range roverom i golfom 5.


Istražiteli sumnjaju da su isti lopovi tijekom noći pokušali ukrasti još jedno vozilo, ali ih je u tome spriječila policija. Nakon što su pucali pobjegli su u pravcu obližnje osnovne škole.


Policija je blokirala sve prilaze, a na licu mjesta nalaze se desetine policajaca. Sve raspoložive snage dale su se u potragu za lopovima, piše Dnevni Avaz.