Zapljena droge

VELIKI POLICIJSKI ULOV: U garaži im našli preko stotinu kilograma marihuane i pola kilograma kokaina

Hina

Ilustracija: PU Istarska

Ilustracija: PU Istarska

U garaži na Trešnjevci koju koristi 38-godišnjak policija je otkrila 107 kilograma i 350 grama marihuane pakirane u 102 plastična paketa te vreće i folije za pakiranje.



ZAGREB – Nakon što je u istrazi zaplijenila nešto manje od 109 kilograma marihuane i 528 grama kokaina, zagrebačka policija privela je dvojicu muškaraca i ženu koje sumnjiči da su radi daljnje preprodaje nabavljali veće količine marihuane i kokaina, koje su skrivali i prepakiravali u iznajmljenom stanu u Novom Zagrebu te u garaži na Trešnjevci.


Policija je u srijedu priopćila kako je muškarce u dobi od 33 i 38 godina te 33-godišnju ženu kazneno prijavila zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.


Prilikom uhićenja u ponedjeljak oko 13.30 sati u Malnarovoj ulici 38-godišnjak je policiji dragovoljno predao 148 grama marihuane pakirane u dva plastična paketa, kao i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.




Policija je istog dana u poslijepodnevnim satima pretragom stana koji koriste osumnjičeni pronašla 1,3 kilograma marihuane pakirane u četiri paketa, 528 grama kokaina pakiranih u dva plastična paketa, tri digitalne vage s tragovima droge te uređaj za vakumiranje i vrećice za pakiranje.


U utorak ujutro u garaži na Trešnjevci koju koristi 38-godišnjak policija je otkrila 107 kilograma i 350 grama marihuane pakirane u 102 plastična paketa te vreće i folije za pakiranje.


U policiji ističu kako pronađena količina i način pakiranja droge te predmeti za vaganje i pakiranje, uz novac, idu u prilog činjenici da je pronađena droga bila namijenjena daljnjoj preprodaji.


Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku, dok je Općinskom državnom odvjetništvu dostavljeno posebno izvješće.