Slučaj tučnjave na A1

Uhićen je specijalac koji je s glumcem iz Krim Tima sudjelovao u iznudi zagrebačkog poduzetnika

P. N.

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Taj specijalac je zajedno s Lučićem uperio oružje u poduzetnika od kojeg je iznuđivano 100 tisuća eura



Pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko uhićen je danas nakon što su ga poduzetnik iz Zaprešića i njegov prijatelj, inače MMA borac, prepoznali kao osobu koja je s Leonom Lučićem, bivšim policajcem i glumcem serije KT2, bila prošli petak na nadvožnjaku autoceste A1 gdje je nakon pokušaja iznude došlo do tučnjave, javlja portal Telegram.


Taj specijalac je zajedno s Lučićem uperio oružje u poduzetnika od kojeg je iznuđivano 100 tisuća eura, javlja Telegram. Uhićenje je Telegramu potvrđeno iz Ravnateljstva policije.


Riječ je o slučaju propale policijske klopke o kojem se piše već tjedan dana. Poduzetnik je policiji prijavio iznudu, te je dogovoreno da se novac označi kako bi počinitelji bili uhićeni.




Umjesto da dođe do toga, poduzetnik je, tvrdi policija, sam dogovorio klopku tijekom koje je do tučnjave između poduzetnika i njegovog tjelohranitelja, te Leona Lučića koji ga je iznuđivao i specijalca koji je bio s njim.


Prije dva dana specijalac je još tvrdio kako se slučajno zatekao na nadvožnjaku jer ga je Lučić zvao zbog pokvarenog automobila. Čak je uvjeravao kolege da mu bivša supruga sve to namješta.


Lučić se trenutno nalazi u bolnici u teškom stanju.