Vatra pod kontrolom

U požaru u Brodotrogiru osam lakše ozlijeđenih

Hina

NL arhiva

NL arhiva

U splitskoj bolnici je od osam osoba koje su tamo upućene njih pet zadržano na preventivnom pregledu Plućnog odjela. Ozljede su lakše naravi i nitko nije životno ugrožen, doznaje se u splitskom KBC-u

SPLIT Požar koji je u utorak ujutro buknuo u Brodotrogiru nešto poslije 14 sati je stavljen pod kontrolu, a tri vatrogasca i pet radnika zatražili su liječničku pomoć zbog udisanja dima, doznaje se u splitskoj policiji i trogirskom DVD-u.  

U splitskoj bolnici je od osam osoba koje su tamo upućene njih pet zadržano na preventivnom pregledu Plućnog odjela. Ozljede su lakše naravi i nitko nije životno ugrožen, doznaje se u splitskom KBC-u.


 Trenutno su na požarištu u Brodotrogiru, osim vatrogasaca brodogradilišta, i 42 vatrogasca te sedam vozila s područja Trogira, Kaštela, Slatina, Okruga.


 Vatra je buknula oko 9,30 sati kada su radnici ugrađivali WC u nastambu zapadnog tornja na velikom DOK-u 15.




Zbog složenosti požara, koji je izbio u metalnoj unutrašnjosti u kojoj gori izolacija, a s obzirom da se radi o zatvorenom prostoru i temperature su izrazito visoke, na teren je stiglo tridesetak vatrogasaca iz Brodotrogira, Trogira, Slatina, Kaštel Gomilice i Okruga.


 Materijalna šteta će se doznati nakon što požar u potpunosti bude ugašen tako da se na mjestu događaja može obaviti očevid.