Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. studenoga 2019.
Bez težih posljedica

Sudar tri vozila na riječkom Bulevardu: Lančani sudar iza kamiona Čistoće

snimio čitatelj Novog lista
snimio čitatelj Novog lista
Autor:
Objavljeno: 6. studeni 2018. u 16:00 2018-11-06T16:00:31+01:00

 Ona nije na vrijeme primjetila da automobili ispred nje stoje pa je udarila u vozilo marke Hyundai, a ovo opet u vozilo Citroen. U oba automobila suputnice su dobile lakše ozlijede, a prva pomoć im je pružena na licu mjesta, javlja Maks Kosjek, čitatelj Novog lista.

Oko podneva na Bulevardu danas je zabilježena lakša prometna nesreća, u kojoj su sudjelovala tri vozila. Prema navodima našeg čitatelja koji se zatekao na licu mjesta, do nesreće je došlo u vrijeme dok je kamion Čistoće stajao na desnoj strani kolnika i prikupljao smeće iz okolnih kanti.

Iza kamiona su stajala dva vozila, čekajući trenutak da ga zaobiđu, ali iz pravca Trsata spuštalo se vozilo marke Renault Clio, kojim je upravljala vozačica.

- Ona nije na vrijeme primjetila da automobili ispred nje stoje pa je udarila u vozilo marke Hyundai, a ovo opet u vozilo Citroen. U oba automobila suputnice su dobile lakše ozlijede, a prva pomoć im je pružena na licu mjesta, javlja Maks Kosjek, čitatelj Novog lista.

Kosjek je na licu mjesta snimio i nekoliko fotografija prometne nezgode, koja je, srećom, završila bez težih posljedica za vozače i vozačice koji su u njoj sudjelovali. 

Pogledajte fotografije.

sudar-Bulevard-3

sudar, Bulevard1.

sudar-Bulevard-6

sudar, Bulevard-4

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.