Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. siječnja 2020.
Stari znanac policije

Riječanin ponovo u Via Romi: 'Kad je ugledao ključeve u autu jednostavno nije mogao odoljeti'

Ilustracija / Foto Sergej Drechsler
Ilustracija / Foto Sergej Drechsler
Autor:
Objavljeno: 8. srpanj 2019. u 16:25 2019-07-08T16:25:00+02:00

RIJEKA – Po tko zna koji puta u istražnom zatvoru je zbog počinjenja, ovaj puta kaznenog djela krađe, završio Nenad Fabijanić (55) iz Rijeke.

Njega je policija zaustavila u Ulici Ante Kovačića u ranim jutarnjim satima četvrtka i utvrdila da zapravo vozi fiat riječkih registarskih oznaka koji je ukrao dan prije na parkiralištu Ulice Franca Prešerna.

Priliku kad je ugledao otvoren automobil s original ključevima nije mogao propustiti, pa je naprosto sjeo i odveo se, a vlasnik odmah prijavio krađu s obzirom da je na trenutak ostavio automobil bez nadzora. Materijalna šteta koju je nanio vlasniku procjenjena je na 4 tisuće kuna.

Sutkinja istrage Ksenija Zorc stoga je prihvatila prijedlog tužitelja da mu se odredi istražni zatvor jer je riječ o okorjelom recidivistu, osobi koja ima niz pravomoćnih presuda ali i sudskih postupaka koji su u tijeku. Ostale su zapamćene njegove povale u kioske, točnije serije provala od njih desetak u jednoj noći čime je pričinio materijalnu štetu veću od 80 tisuća kuna.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.