Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. studenoga 2019.
Obijesna vožnja

Pronađen vozač koji je prolazio kroz crvena svjetla, opsovao policajce pa danima bježao

Snimio Marin ANIČIĆ
Snimio Marin ANIČIĆ
Autor:
Objavljeno: 24. lipanj 2019. u 13:40 2019-06-24T13:40:19+02:00

Mladog vozača zaustavili su policajci 20. lipnja ujutro jer je VW polom prošao kroz raskrižje Dubrovačke ulice i Poljičke ceste dok je na semaforu bilo uključeno crveno svjetlo, ali on ih je počeo vrijeđati i psovati te im je pobjegao automobilom

SPLIT Pronađen je 21-godišnji mladić koji je prije nekoliko dana u Splitu bježao od policije automobilom prolazeći kroz crvena svjetla na semaforima, zbog čega je kazneno prijavljen za obijesnu vožnju i prekršajno zbog remećenja javnog reda i mira.

Mladog vozača zaustavili su policajci 20. lipnja ujutro jer je VW polom prošao kroz raskrižje Dubrovačke ulice i Poljičke ceste dok je na semaforu bilo uključeno crveno svjetlo, ali on ih je počeo vrijeđati i psovati te im je pobjegao automobilom.

Bježeći od policije, kroz više je raskrižja prošao kroz crveno svjetlo, ugrožavajući promet, zbog čega su policajci odustali od daljnje potjere, izvijestila je u ponedjeljak splitsko-dalmatinska policija.

Vozač je pronađen 22. lipnja te je nakon policijske istrage predan pritvorskom nadzorniku. Općinskome državnom odvjetništvu prijavljen je zbog obijesne vožnje u cestovnom prometu, a Prekršajnom sudu zbog remećenja javnog reda i mira.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija