Lošinjanin zadržan u istražnom zatvoru

Prijetio smrću predsjedniku Uprave lošinjske Jadranke pa završio iza rešetaka

Slavica Kleva

Goran Morić  / Snimila Slavica KLEVA

Goran Morić / Snimila Slavica KLEVA

Nasrnuvši na predsjednika Uprave, priprijetio mu je pred većim brjem okupljenih osoba, a i fizički je nasrnuo na njega. Stoga su reagirali djelatnici malološinjske policijske postaje



RIJEKA  Goran Morić, 53-godišnjak iz Malog Lošinja, zadržan je jučer u istražnom zatvoru Županijskog suda zbog izrečenih prijetnji smrću predsjedniku Uprave Jadranke iz Malog Lošinja. Riječ je o incidentu koji se zbio prije nekoliko dana prilikom otvaranja Jadrankine trgovine u Velom Lošinju.


Nasrnuvši na predsjednika Uprave, priprijetio mu je pred većim brjem okupljenih osoba, a i fizički je nasrnuo na njega. Stoga su reagirali djelatnici malološinjske policijske postaje.


Riječ je inače o nekadašnjem djelatniku poduzeća Jadranka (bio je zaposlenik prije više od petnaestak godina) i koji je očigledno smatrao otvaranje trgovine prikladnim trenutkom da se obračuna s predsjednikom Uprave, bez razloga i jasnih motiva.




Sudac istrage Županijskog suda prihvatio je prijedlog tužitelja da mu se odredi pritvor zbog utjecaja na svjedoke, ali ne i zbog opasnosti od ponavljanja djela. Morić do sada nije osuđivana osoba, no vrijeme do okončanja istrage provest će u zatvoru.