Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
14. studenoga 2019.
Fatalna prometna nesreća

Policajac na motociklu poginuo zbog neprilagođene brzine: Pao je i udario u metalni stup nosača ograde

snimio Hrvoje Jelavić / PIXSELL
snimio Hrvoje Jelavić / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 27. ožujak 2019. u 11:24 2019-03-27T11:24:00+01:00

Vozač je pao i udario u metalni stup nosača zaštitne ograde, a motocikl je nastavio nekontrolirano klizati po cesti dok se nije zaustavio nakon naleta u ogradu sa suprotne strane ceste.

ZAGREB - Neprilagođena brzina uzrok je nesreće u kojoj je u utorak navečer u Zagrebu poginuo 32-godišnji policajac, koji je službenim motociklom BMW preoštro ušao u zavoj te udario u metalnu zaštitnu ogradu, od nje se odbio te udario u metalni stup i poginuo na mjestu nesreće.

Zagrebačka policija u srijedu je izvijestila kako je sinoć oko 19.10 sati 32-godišnji službenik Ravnateljstva policije vozio policijski motocikl spojnim kolnikom autoceste A3 s Ljubljanskom avenijom, odnosno prometnim krakom Zagreb-zapad.

Pri izlasku iz desnog zavoja na čvoru Jankomir, on je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor, naletio na metalnu zaštitnu ogradu od koje se odbio.

Vozač je potom pao i udario u metalni stup nosača zaštitne ograde, a motocikl je nastavio nekontrolirano klizati po cesti dok se nije zaustavio nakon naleta u ogradu sa suprotne strane ceste.

Policajac je poginuo na mjestu nesreće.

Očevid je obavila dežurna zamjenica Općinskog državnog odvjetništva, od 19.15 do 22.40 sati promet na spojnom kolniku autoceste A3 s Ljubljanskom avenijom bio je obustavljen, a potom se se postepeno normalizirao, kažu u policiji.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.