Masovna tučnjava

Pobjegao tristotinjak kilometara od Rijeke: Uhvaćen muškarac koji je na Božić u centru pucao iz pištolja

P. N.

Foto Roni Brmalj

Foto Roni Brmalj

Nakon događaja koji je šokirao Riječane, 27-godišnjak je pobjegao i bio nedostupan policiji sve do jučer poslijepodne kad je uhićen na području Štrigova u Međimurju. Nakon što su ga uhitili tamošnji policajci, prebačen je u Rijeku



Riječka policija uhitila je nakon nekoliko dana bijega muškarca kojeg se sumnjiči da je u prvim minutama Božića pucao ispred kafića u samom centru Rijeke. Radi se 27-godišnjem hrvatskom državljaninu kojeg se tereti za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.


– Sumnjiči se da je u utorak, 25. prosinca poslije pola noći, sudjelovao u tjelesnom sukobu s više osoba, odnosno, remećenju javnog reda i mira ispred ugostiteljskih objekata u središtu Rijeke u ulici Rivi gdje je bilo prisutno više desetaka gostiju. Pritom je pucao iz vatrenog oružja čime je počinio  U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, kažu u PU primorsko – goranskoj.


Nakon događaja koji je šokirao Riječane, 27-godišnjak je pobjegao i bio nedostupan policiji sve do jučer poslijepodne kad je uhićen na području Štrigova u Međimurju. Nakon što su ga uhitili tamošnji policajci, prebačen je u Rijeku. 




Prijavljen je i za počinjenje prekršaja iz domene remećenja javnog reda i mira, a  kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.