Alkoholni vandalizam

Pijani Splićanin razbijao stakla na parkiralištu, oštetio čak 21 vozilo

Hina

Foto/Milan Sabic/PIXSELL

Foto/Milan Sabic/PIXSELL

Priveden je u službene prostorije i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, obzirom da je utvrđeno da je alkoholiziran«, rekli su iz policije

SPLIT – Pijani muškarac u Splitu je u utorak rano jutro oštetio 21 parkirano vozilo, kojima je razbio uglavnom stakla, doznaje se od splitske policije. Rano jutros, dodaju iz policije, zabilježili su oštećenja stakala na ukupno 21 vozilu na području Trstenika u Splitu.Ž

Naime, oko četiri sata zaprimili su dojavu da je nepoznati muškarac oštetio vozila u ulici Šime Ljubića.


»Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja, i utvrdili oštećenja prednjih vjetrobranskih stakala na ukupno sedam vozila, a na jednom od tih vozila je oštećen i retrovizor. Ubrzo su u Velebitskoj ulici, u vožnji bicikla zatekli osobu koja je odgovarala opisu počinitelja, i koja se dovodi u svezu s oštećenjem vozila.


Priveden je u službene prostorije i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, obzirom da je utvrđeno da je alkoholiziran«, rekli su iz policije.




Naknadno je policija zaprimila i dojavu o oštećenju vozila u splitskim ulicama Dinka Šimunovića i Moliških Hrvata. Ondje su policijski službenici utvrdili oštećenja na još četrnaest vozila. U tijeku je kriminalističko istraživanje.