Dramatični trenuci pljačke

PREPOZNAJETE LI OVOG ČOVJEKA? Policija traga za pljačkašem. Pogledajte kako je opljačkao poštu u Dubrovniku

Hina

foto: policija

foto: policija

Iz policije pozivaju građane da, ukoliko imaju saznanja o identitetu osobe sa snimke ili raspolažu korisnim informacijama, obavijeste Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku, odnosno najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, odnosno na e-mail [email protected].



DUBROVNIK – Dubrovačko-neretvanska policija, koja već osam dana intenzivno traga za pljačkašem koji je u srijedu 27. lipnja opljačkao poštu u dubrovačkom naselju Peyton, traži pomoć građana te je objavila videosnimak i fotografije počinitelja s nadzorne kamere.


Iz policije ističu kako je riječ o muškarcu starosti između 40 i 50 godina, srednje tjelesne građe i visine oko 180 centimetara. “U vrijeme počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u traperice tamnije boje, crne tenisice i tamno zelenu prugastu košulju koju je nakon počinjenja djela skinuo i nastavio se kretati u tamnijoj majici kratkih rukava”, stoji u opisu počinitelja kaznenog djela razbojništva.


Iz policije pozivaju građane da, ukoliko imaju saznanja o identitetu osobe sa snimke ili raspolažu korisnim informacijama, obavijeste Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku, odnosno najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, odnosno na e-mail [email protected].


foto: screenshot


foto: screenshot