Vatrena stihija

POŽAR U KAMPORU Vatrogasci pohrlili gasiti vatru u blizini kuća

Romana Crgol

Foto Radio Rab

Foto Radio Rab

Zahvaćen je krov barake, a do najveće štete je došlo nad poljoprivrednim kulturama, no u ovo je trenutku teško utvrditi razmjere nastale štete. Nasreću, ozlijeđenih osoba nije bilo, a uglavnom su stradale voćke - izjavio je zapovjednik rabskih vatrogasaca, Milivoj Ličina



RAB Vatrogasci DVD-a Rab zaprimili su dojavu o požaru oko 17.14. Prema dosadašnjim saznanjima do požara je došlo u naselju Kampor, ali zbog bure se ubrzo proširio i na obližnju šumu Dundovo.


požar u kamporu, Foto Radio Rab


požar u kamporu, Foto Radio Rab



Opožareno je oko 6.000 kvadrata, a vatra se u jednom trenutku približila i kućama. Na teren je izašlo čak 30 vatrogasaca sa šest vozila, a prvo su sanirali upravo područje u neposrednoj blizini stambenih objekata.





 – Zahvaćen je krov barake, a do najveće štete je došlo nad poljoprivrednim kulturama, no u ovo je trenutku teško utvrditi razmjere nastale štete. Nasreću, ozlijeđenih osoba nije bilo, a uglavnom su stradale voćke – izjavio je zapovjednik rabskih vatrogasaca, Milivoj Ličina.Požar je saniran promptnom reakcijom vatrogasaca, a zbog čega je točno do požara došlo još nije poznato.