Pijani božićni incident

POGLEDAJTE Poprište masovne tučnjave i pucnjave u centru Rijeke još i sada bazdi po alkoholu

Romana Crgol

Foto R. Brmalj

Foto R. Brmalj

Cijela lokacija, ograđena policijskim trakama, izdaleka bazdi po alkoholu, po terasi su razbacane porazbijane boce piva i čaše. Sve je prljavo i ljepljivo od razlivenog pića. U samom kafiću nema nikoga. Sve je zatvoreno, nema ni konobara ni vlasnika. Jedini koji se onuda kreću brojni su zainteresirani građani, koji razgledavaju scenu sinoćnjeg nasilja i pitaju se što se tamo zapravo odigralo.



RIJEKA Dan nakon masovne tučnjave i pucnjave u samom središtu Rijeke, ispred kafića na adresi Riva 6 i dalje razbacani ostaci pijanog božićnog slavlja, koje je iznenada prekinuto nasiljem.


Cijela lokacija, ograđena policijskim trakama, izdaleka bazdi po alkoholu, po terasi su razbacane porazbijane boce piva i čaše. Sve je prljavo i ljepljivo od razlivenog pića.


U samom kafiću nema nikoga. Sve je zatvoreno, nema ni konobara ni vlasnika.





Jedini koji se onuda kreću brojni su zainteresirani građani, koji razgledavaju scenu sinoćnjeg nasilja i pitaju se što se tamo zapravo odigralo.


Podsjetimo, do teškog incidenta dšlo je u prvim minutama Božića. Malo nakon ponoći ispred kafića u ulici Riva došlo je prvo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba više osoba.


Sve je kulminiralo pucnjavom iz vatrenog oružja.


Zasad nema saznanja da je netko eventualno ozlijeđen, a zbog remećenja javnog reda i mira odmah su privedeni 40-godišnji hrvatski državljanin i 34-godišnji državljanin Srbije.


Policija je u potrazi za zasad nepoznatom osobom koja je potegla pištolj.