Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
26. veljače 2020.
Leon Lučić

Neuspješni reketar iz Krim tima 2 priveden u lisicima, pa urlao okupljenima: "Mamu vam je*em!'

Foto Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
Foto Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 23. siječanj 2020. u 15:29 2020-01-23T15:29:03+01:00

Bivši policajac i glumac iz serije Krim tim 2, Leon Lučić, danas je priveden u Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu, nakon što je zadnja dva tjedna proveo u bolnici oporavljajući se od ozljeda koje je zadobio u sukobu s poduzetnikom s područja Zaprešića, kojeg je, kako se sumnja, ucjenjivao za 100.000 eura. Lučića je tom prilikom pretukao MMA borac, koji je bio u pratnji poduzetnika. Budući da se oporavljao u bolnici Lučić je tek jučer uhićen, dok je danas priveden u Državno odvjetništvo.

Pri privođenju u karlovački DORH Lučić je počeo urlati i psovati na novinare: ""Što je bando destruktivna, mamu vam je*em!". Cijelim putem od marice do ulaza nešto je dovikivao, prenosi Index. Novinarima je vikao da su ružni, dok je jednoj fotoreporterki slao poljupce. Pri izlasku iz zgrade nije urlao, već je mirno ušao u maricu.

Uz Lučića su u iznudi sudjelovali Andrija Vrhovec, aktivni pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko, i Darko Purgar, bivši vojni specijalac i pripadnik 1. hrvatskog gardijskog zdruga.

Oni su od poduzetnika  tražili 100 tisuća eura prijeteći mu da će ga umiješati u istragu o poreznim prevarama te da će završiti pet godina u zatvoru. Poduzetnik je o svemu obavijestio policiju u Zaprešiću, ali njihova klopka za Lučića je propala. Policajci nisu bili na mjestu primopredaje pa je na nadvožnjaku kod Draganića došlo do sukoba, nakon kojeg je teško ozlijeđeni Lučić proveo neko vrijeme u induciranoj komi.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.