Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. studenoga 2019.
Tragičan epilog

Nesreća na radu: Stablo palo na radnika, umro je u bolnici

Ilustracija, arhiva NL
Ilustracija, arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 26. listopad 2017. u 15:43 2017-10-26T15:43:05+02:00

Teška nesreća dogodila se u petak u šumi na širem području Novog Vinodolskog. Pejazić je nastradao u trenucima kad je rušio stablo. Na njegovu nesreću, posječeno stablo palo je na njega i teško ga ozlijedilo.

Tragičan epilog imalo je, nažalost, stradavanje šumskog radnika u nesreći na novljanskom području proteklog vikenda. Dan nakon nesreće na radu u bolnici je preminuo 45-godišnji Drago Pejazić iz Daruvara, preminuo je unatoč naporima liječnika da mu spase život. U riječki Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku prebačeno je nakon toga tijelo nesretnika, za kojeg je utvrđeno da su kobne bile ozljede glave, zadobivene pri padu stabla na njega.

Teška nesreća dogodila se u petak u šumi na širem području Novog Vinodolskog. Pejazić je nastradao u trenucima kad je rušio stablo. Na njegovu nesreću, posječeno stablo palo je na njega i teško ga ozlijedilo. Prebačen je u bolnicu, ali, nažalost, izgubio je na kraju bitku za život. O nesreći na radu su, osim policije i drugih interventnih službi, izvješćeni i inspektor zaštite na radu te DORH.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.