Brz na šaci

NASILNIK IZ RIJEKE U PRITVORU U kafiću u Novom pretukao muškarca i još mu ukrao mobitel

Fiore Vežnaver

Ilija Marasović prepraćen je jučer u riječki zatvor / Foto Silvano JEŽINA

Ilija Marasović prepraćen je jučer u riječki zatvor / Foto Silvano JEŽINA

Marasović – inače bez zanimanja, sa završenom osnovnom školom – tereti se da je fizički napao jednog muškarca, prišavši mu s leđa. Šakom ga je udario u predjelu desnog oka, rukama ga uhvatio oko vrata te oborio na tlo. Na tlu ga je zatim rukama gušio te zadao još nekoliko udaraca



RIJEKA – Ilija Marasović, 37-godišnjak iz Rijeke, smješten je jučer u riječki zatvor, pod sumnjom da je teško ozlijedio jednog muškarca te njemu i još jednom čovjeku u lokalu ukrao mobitel.


Nemio slučaj zbio se u subotu predvečer u lokalu Kaktus na Korzu hrvatskih branitelja u Novom Vinodolskom.


Marasović – inače bez zanimanja, sa završenom osnovnom školom – tereti se da je fizički napao jednog muškarca, prišavši mu s leđa. Šakom ga je udario u predjelu desnog oka, rukama ga uhvatio oko vrata te oborio na tlo. Na tlu ga je zatim rukama gušio te zadao još nekoliko udaraca.




Nakon toga je iskoristio nepažnju pretučenog pa mu je sa šanka uzeo mobitel Samsung, a ukrao je i iPhone čovjeku koji je sprečavao daljnji napad na žrtvu. Sutkinja istrage Županijskog suda u Rijeci Ksenija Zorc odredila je Marasoviću istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.