Beba na intenzivnoj

NAPAD ARGENTINSKE DOGE Život i dalje ugrožen jednomjesečnoj djevojčici koju je ugrizao pas

Hina

»Dogo Argentino« ugrizao je jednomjesečno dijete u spavaćoj sobi

»Dogo Argentino« ugrizao je jednomjesečno dijete u spavaćoj sobi

»Operacija je prošla dobro,a ozljede su, nažalost, jako jako ozbiljne i po život opasne«, rekao je ministar zdravstva Milan Kujundžić



ZAGREB Život je i dalje ugrožen jednomjesečnoj djevojčici koju je u Repašu ugrizla argentinska doga, sinoć je hitno operirana u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, a kako se u subotu doznaje od ravnatelja bolnice Gorana Roića, za sada je stabilno, no stanje je i dalje ozbiljno.


Ima ozljede moždanih struktura, krvarenje i višestruke prijelome lubanje. Nalazi se na Jedinici intenzivne skrbi, na respiratoru je i sedirana.


Djevojčicu je jučer oko 14 sati u obiteljskoj kući u mjestu Repaš napala argentinska doga, a prema izvješću koprivničko-križevače policije, pas je vlasništvo 45-godišnjeg oca djeteta.




Ministar zdravstva Milan Kujundžić, koji je na zagrebačkom Cvjetnom trgu dao potporu humanitarnoj akciji Dan narcisa, novinarima je rekao da ga je ravnatelja bolnice izvijestio o ozbiljnosti traume i samoj operaciji. »Operacija je prošla dobro,a ozljede su, nažalost, jako jako ozbiljne i po život opasne«, rekao je.


Jučer oko 14 sati u mjestu na širem đurđevačkom području u spavaćoj sobi pas »Dogo Argentino« ugrizao je jednomjesečno dijete. Sinoć je hitno prevezena u Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu, izvijestila je policija koja provodi daljnje kriminalističko istraživanje.