Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
22. siječnja 2020.
Beba na intenzivnoj

NAPAD ARGENTINSKE DOGE Život i dalje ugrožen jednomjesečnoj djevojčici koju je ugrizao pas

»Dogo Argentino« ugrizao je jednomjesečno dijete u spavaćoj sobi
»Dogo Argentino« ugrizao je jednomjesečno dijete u spavaćoj sobi
Autor:
Objavljeno: 23. ožujak 2019. u 12:31 2019-03-23T12:31:00+01:00

»Operacija je prošla dobro,a ozljede su, nažalost, jako jako ozbiljne i po život opasne«, rekao je ministar zdravstva Milan Kujundžić

ZAGREB Život je i dalje ugrožen jednomjesečnoj djevojčici koju je u Repašu ugrizla argentinska doga, sinoć je hitno operirana u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, a kako se u subotu doznaje od ravnatelja bolnice Gorana Roića, za sada je stabilno, no stanje je i dalje ozbiljno.

Ima ozljede moždanih struktura, krvarenje i višestruke prijelome lubanje. Nalazi se na Jedinici intenzivne skrbi, na respiratoru je i sedirana.

Djevojčicu je jučer oko 14 sati u obiteljskoj kući u mjestu Repaš napala argentinska doga, a prema izvješću koprivničko-križevače policije, pas je vlasništvo 45-godišnjeg oca djeteta.

Ministar zdravstva Milan Kujundžić, koji je na zagrebačkom Cvjetnom trgu dao potporu humanitarnoj akciji Dan narcisa, novinarima je rekao da ga je ravnatelja bolnice izvijestio o ozbiljnosti traume i samoj operaciji. »Operacija je prošla dobro,a ozljede su, nažalost, jako jako ozbiljne i po život opasne«, rekao je.

Jučer oko 14 sati u mjestu na širem đurđevačkom području u spavaćoj sobi pas »Dogo Argentino« ugrizao je jednomjesečno dijete. Sinoć je hitno prevezena u Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu, izvijestila je policija koja provodi daljnje kriminalističko istraživanje.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.