Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
10. prosinca 2019.
Mjera opreza

Muškarcu koji je uznemirio učenicu zabranjeno približavanje školi na Jordanovcu

Muškarcu koji je uznemirio učenicu zabranjeno približavanje školi na Jordanovcu
Muškarcu koji je uznemirio učenicu zabranjeno približavanje školi na Jordanovcu
Autor:
Objavljeno: 9. studeni 2017. u 16:46 2017-11-09T16:46:24+01:00

Osim što je 48-godišnjaku zabranjeno približavanje zoni škole, protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira, izvijestila je u četvrtak zagrebačka policija

ZAGREB Muškarcu za kojeg je policija utvrdila da je ispred Osnovne škole Jordanovac uznemirio 10-godišnju učenicu određena je mjera opreza zabrane približavanja zoni škole u krugu od sto metara.

Osim što je 48-godišnjaku zabranjeno približavanje zoni škole, protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira, izvijestila je u četvrtak zagrebačka policija.

Policija je u srijedu poručila građanima i roditeljima da nemaju razloga za zabrinutost jer obilazi područje škole, što će činiti i idućih dana.

»I u ovom slučaju pozivamo javnost i roditelje na oprez, ali nikako na širenje panike budući da policija poduzima intenzivne mjere preventivnog karaktera kako bi se spriječila bilo kakva opasnost i rizične situacije sličnog karaktera«, priopćila je policija.

Jutarnji list objavio je u srijedu da je muškarac u ponedjeljak oko 14,15 sati pokušao odvesti sa sobom učenicu petog razreda, koju je zaustavio na pješačkom prijelazu ispred ulaza u školsko dvorište i primio je za ruku, ali mu se ona otrgnula i utrčala u školu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.