Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 4
Sutra: 15° 15° 4
14. listopada 2019.
Slučaj nasilja u Vinkovcima

'Moj pretučeni sin je u kritičnom stanju, a policija me nije ni nazvala; mislim da samo žele izvući sina Steve Culeja'

KBC Osijek / Foto Dubravka Petric/PIXSELL
KBC Osijek / Foto Dubravka Petric/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 27. kolovoz 2018. u 18:38 2018-08-27T18:38:00+02:00

Iskreno, ne vjerujem im ništa i mislim da sve montiraju da se sin Steve Culeja izvuče. Ne vjerujem ni u snimku koju toliko spominju. Kako je on mogao vidjeti snimku, a mene nisu ni izvijestili da mi je sin pretučen – pita se Mikuljan

Ivanu Mikuljanu (20), mladiću iz Andrijaševaca koji je brutalno pretučen prošli tjedan u Vinkovcima, u nedjelju navečer u KBC-u Osijek, gdje je već tjedan dana, dva je puta operirana glava, piše Večernji list.

– Stanje je kritično i možda najgore dosad. Pitanje je hoće li se izvući i ako se izvuče kakve će biti posljedice. Liječnici ne daju prognoze i kažu da sada sve ovisi o njegovu organizmu. To su bile krvničke batine s namjerom da ga ubiju. Bio je to klasičan pokušaj ubojstva – kaže njegov otac Ivan Mikuljan, kako javlja Večernji list.Dodaje i da iz policije nitko s njim nije kontaktirao da mu kaže kako mu je sin pretučen i pita ima li on kakvih saznanja.

– Iskreno, ne vjerujem im ništa i mislim da sve montiraju da se sin Steve Culeja izvuče. Ne vjerujem ni u snimku koju toliko spominju. Kako je on mogao vidjeti snimku, a mene nisu ni izvijestili da mi je sin pretučen – pita se Mikuljan.

Kaže i da je otac jednoga od napadača pokušao, preko susjeda, s njim kontaktirati, ali da on nije imao snage da se s njim suoči.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.