Misteriozna smrt

Mladić koji je prijetio liječnicima umro u zatvoru: ‘Kad su ga donijeli u bolnicu bio je natečen’

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot RTL

Foto Screenshot RTL



Mladić koji je s majkom, bratom i sestrom bio optužen za napad na liječnika na Jordanovcu kao i za demoliranje bolničkog inventara, misteriozno je umro u zatvoru. Iz za sad još uvijek nepoznatih razloga, mladiću je u istražnom zatvoru u Remetincu pozlilo na Badnjak, nakon čega je u komi prevezen u bolnicu gdje je preminuo, javlja RTL.


Mirsad Šečić (27) je u Remetincu završio nakon smrti oca. Tada je s bratom, sestrom i majkom u bolnici Jordanovac vikao na dvojicu liječnika, prijetio im smrću i razbio staklo.


Preminuo je u bolnici nakon što mu je u zatvoru na Badnjak naglo pozlilo. Na Rebro je stigao u komi, a tamo je preminuo prije dva dana. Obitelj sada želi znati što se Mirsadu dogodilo.




“Kad su ga donijeli u bolnicu bio je natečen. Glava. Čitav je bio natečen. On se nikad nije žalio. Da je bolestan bio, da ga glava boli, nikad, nikad, nikad.


Ja nisam htjela dati svog sina na obdukciju, htjela sam kako sam ga rodila, da čitav ide takav u zemlju, ali pošto oni traže istraživanje da ide na obdukciju da se ustanovi da li je to udarac, da li je to droga, da li je nešto fizički bilo”, ispričala je za RTL majka preminulog, Rukija Beganović.


Obitelj misli da je u zatvoru vjerojatno došlo do tučnjave u kojoj je Mirsad stradao, no Ministarstvo pravosuđa to demantira.


“Zatvoreniku je pozlilo, odvezen je u bolnicu i prema neslužbenim informacijama radi se o prirodnoj smrti. Čeka se službena dokumentacija”, priopćeno je iz Ministarstva pravosuđa.