Završili na bolovanju

Liječnicima na intervenciji zbog ubojstava u Splitu se prijetilo oružjem: ‘Sve ću vas pobiti’

Portal Novilist.hr

Foto Milan Sabic/PIXSELL

Foto Milan Sabic/PIXSELL



Nakon trostrukog ubojstva koje se u subotu dogodilo u Splitu, posljedice imaju i liječnici koji su intervenirali na licu mjesta, javlja Dnevnik.hr. Zbog doživljene traume dio zaposlenika hitne pomoći na bolovanju. I njima se, dok su pokušavali pomoći žrtvama, prijetilo vatrenim oružjem.


Ostaje nepoznato tko im je točno prijetio. Prema riječima njihova šefa splitske hitne pomoći, tijekom intervencije u subotu poslijepodne njima nepoznata osoba vikala im je “sve ću vas pobit”, nakon čega su se sklonili u zaklon.


U četvrtak ujutro obavit će se i obavijesni razgovori s djelatnicima hitne pomoći kako bi se rasvijetili svi detalji ovog slučaja.




“Bila sam u kući i čula pucnjeve. Mislila sam da su petarde. Onda sam provirila i vidjela momka na motoru kako pada mrtav”, ispričala je za Dnevnik.hr Marija, pred čijim se kućnom pragom sve dogodilo.


Filip Zavadlav (25) ubio je tri osobe u subotu u Splitu, a sada ga zastupa poznati odvjetnik, Branko Šerić. Zavadlav je prebačen iz Splita u Zagreb na psihijatriju, a uskoro bi trebalo krenuti i psihijatrijsko vještačenje o njegovom zdravstvenom stanju.