Nastavak istrage

JOŠ SE NE ZNA TKO JE PUCAO Mladić ranjen na Kantridi u bolnici, policija traži napadača

Slavica Kleva

Foto Roni Brmalj

Foto Roni Brmalj

S obzirom da je do obračuna došlo nadomak Bazena sreća je da nitko od posjetitelja nije stradao, baš nekako u to vrijeme na Bazenu se odvijaju treninzi, a od 20 sati otvoren je za građanstvo



Policija je sinoć dugo u noć prikupljala podatke o oružanom incidentu nadomak riječkog Bazena na Kantridi.


Krim istražitelji izuzimali su tragove na krvavom poprištu, no osumnjičeni za ranjavanje jedne muške osobe još uvijek nije otkriven, policija intenzivno provodi kriminalističko istraživanje kako bi rasvijetliti sve okolnosti događaja.


Vatreni hici prolomili su se oko 18 sati na raskršću cesta koje vode u garažu Bazena ali i prema moru.




Očevidaca oružanog sukoba i nema, kiša, olujno jugo koje se sinoć razlijevalo svom silinom sugrađane je zadržalo u domovima osim roditelja koji su vodili djecu na redovite treninge na Bazen.


Motiv obračuna za sada nije poznat, tek da je ranjeni mladić u dobi tridesetak godina zbrinut na KBC-u zbog zadobivenih ozljeda izazvanih vatrenim hicima i da je riječ o bosanskohercegovačkom državljaninu. Zato je policija sinoć trakama ogradila sporan automobil BiH registarskih oznaka, ostavivši ga onako kako ga je i zatekla, otvorenog prtljažnika, upaljenih svjetala. ..


S obzirom da je do obračuna došlo nadomak Bazena sreća je da nitko od posjetitelja nije stradao, baš nekako u to vrijeme na Bazenu se odvijaju treninzi, a od 20 sati otvoren je za građanstvo.


Nitko nije znao u tom trenutku što se događa jer se stvorila velika gužva na ulazu u garažu.