Strašna tragedija

HOROR KOD KOPRIVNICE Jednogodišnja beba se utopila u kanti vode. Majka je zaspala?

P. N.

Ilustracija

Ilustracija

Jako nam je svima teško. Poznajem tu obitelj, imaju još jedno dijete staro dvije godine. Čula sam selu da je mama možda zaspala i eto, to je bilo dovoljno da se dogodi nesreća, kaže susjeda



Jednogodišnje dijete utopilo se u jučer u plastičnoj kanti punoj vode, priopćeno je iz koprivničko-križevačke Policijske uprave.


Tragedija se dogodila u mjestu Kuzminec, nedaleko od Koprivnice u ponedjljak, 27. kolovoza oko 8,45 sati kad je dijete tijekom igre u obiteljskoj kuće pomaknulo poklopac kante, izgubilo ravnotežu i glavom upalo u kantu nakon čega se utopilo, stoji u priopćenju.


Očevid su izvršili policijski službenici Policijske postaje Koprivnica, koji će o događaju dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. Tijelo je, prema neslužbenim informacijama Večernjeg lista, pronašla majka (19) koja je bila u kući u vrijeme tragedije.




– Jurili su hitna i policija s uključenim sirenama, mislili smo da se dogodila prometna nesreća, a onda smo čuli da se curica utopila u kanti s vodom. Pala je sirotica u nju na glavu. Jako nam je svima teško. Poznajem tu obitelj, imaju još jedno dijete staro dvije godine. Čula sam selu da je mama možda zaspala i eto, to je bilo dovoljno da se dogodi nesreća. Hitna je bila jako dugo kod njih – ispričala je mještanka Kuzminca za Večernji list.


Obitelj preminule djevojčice živi od socijalne pomoći, majka je nezaposlena, a otac povremeno radi.


– Pomažu im ljudi koliko mogu – kaže.