Tučnjava pred kućom

CIRKUS NA SPINČIĆIMA Policija aktere smirivala suzavcem, jednog od policajaca ozlijedila – žena

P. N.

Foto Damir Škomrlj

Foto Damir Škomrlj

Policija otkriva da je u događaju sudjelovala i 48-godišnja žena koja je tijekom postupanja napala policijske službenike. Jednog od njih pritom je i lakše ozlijedila, a lakše ozljede ima i 30-godišnjak koji je sudjelovao u tučnjavi.



Policija se danas oglasila o jučerašnjem slučaju tučnjave u naselju Spinčići na području Kastva. Sve se dogodilo pred jednom obiteljskom kućom uz cestu koja povezuje Kastav i Matulje.


– Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je kako su se verbalno i tjelesno sukobila dvojica hrvatskih državljana u dobi od 30 i 24 godine. Tijekom postupanja policije 24-godišnjak je pokušao pobjeći te su radi sprečavanja daljnjeg bijega nad njim uporabljena sredstva prisile (tjelesna snaga i raspršivač s nadražujućom tvari).  Prilikom bijega 24-godišnjak je preskačući zid ozlijedio nogu te su policijski službenici odmah po uočavanju ozljede pozvali hitnu medicinsku pomoć. Ozlijeđeni 24-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka gdje je konstatirano da je teško ozlijeđen, priopćili su danas iz PU primorsko goranske.


Policija otkriva da je u događaju sudjelovala i 48-godišnja žena koja je tijekom postupanja napala policijske službenike. Jednog od njih pritom je i lakše ozlijedila, a lake ozljede ima i 30-godišnjak koji je sudjelovao u tučnjavi. 




U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovog događaja.