Prva liga rukometašica

Rukometašice Murvice doživjele očekivani poraz Podravke

Igor Duvnjak



CRIKVENICA Utakmica 16. kola Prve lige rukometašica: Murvica – Podravka Vegeta 13:33 (7:13). Dvorana u Crikvenici. Gledatelja 250. Suci Jurić, marčinković (Bjelovar).


MURVICA: Antić, Ljubanović 1, Butković 2, Skorić 4, Grozdek, Filipović, M. Lekaj 1, Paurević 1, Mandekić, D. Lekaj 3, Marta Pešut, Lončarić, Matea Pešut, Talan, Car 1, Matijašić.


PODRAVKA VEGETA: Zadravec 1, Turk 2, Holešova 5, Karlovčan 2, Popović, Jandrošić, Milošević 3, Džono, Milosavljević 3, Risović, First, Ečimović, Čimirinkova 6, Ikereva 1, Debelić 1, Ježinova 7 (2).




Isključenja: Murvica 6, Podravka Vegeta 2 minute. Sedmerci: Murvica 0, Podravka Vegeta 3 (2).


Prvakinje iz Koprivnice su očekivano sklavile visoko na svojoj prvoj predstavi za bodove u Crikvenici ali trener domaćih Mladen Prskalo je zadovoljan usprkos visokom porazu. Njegova ekipa lišena pomoći ozlijeđenih cura iz prve sedmorke, Antonele Kalčić i Ane Debelić, povela je 3:0 i u nastavku igre je dobro parirala napadu prvakinja na postavljenu zonu. Gošće su dobile poluvrijeme 13:7 s time da su u većini slučajeva poentirale iz kontranapada.


Domaći su prema najavi, u drugom poluvremenu povukli iz igre prvu postavu, priliku su dobile sve najmlađe igrači s klupe dok je Podravka Vegeta u utakmici u kojoj su se unaprijed znale pobjednice odmicala prema vrlo uvjerljivoj pobjedi. Na koncu je bilo čak 33:13 za velike favoritkinje.