Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. prosinca 2019.
Kapetan poručuje

DOMAGOJ DUVNJAK Nismo uspjeli, ali svaka čast dečkima, ovo je put kako treba igrati i boriti se

Domagoj Duvnjak/Foto REUTERS
Domagoj Duvnjak/Foto REUTERS
Autor:
Objavljeno: 21. siječanj 2019. u 22:29 2019-01-21T22:29:46+01:00

Ne želim prebacivati krivicu na suce. Moramo biti ponosni i ovu utakmicu uzeti kao primjer. Jako mi je žao što smo izgubili bodove protiv Brazila. Puno ekipa bi na 18:15 u ovakvoj atmosferi palo, a mi smo se vratili - rekao je Duvnjak

KOLN Domagoj Duvnjak je teško mukom birao riječi nakon poraza od Njemačke u Kolnu. Kapetan "kauboja" pokušao je u unatoč ispadanju iz igre za polufinale pronaći u svemu ovome nešto dobroga. 

- Čestitke dečkima na velikoj borbi posebno nakon onakve utakmice protiv Brazila - govori je Duvnjak. - Poveli smo 19:18, ali nažalost na kraju smo dobili neke nesretne golove. Nismo uspjeli, Svaka čast dečkima ovo je put kako treba igrati i boriti se za domovinu. Suđenje? Još sam vruć, bila je zadnja minuta, a neke stvari se ne sviraju u zadnjoj minuti. Ne želim prebacivati krivicu na suce. Moramo biti ponosni i ovu utakmicu uzeti kao primjer. Jako mi je žao što smo izgubili bodove protiv Brazila. Puno ekipa bi na 18:15 u ovakvoj atmosferi palo, a mi smo se vratili.

Hrvatski rukometaši su još uvijek u igri za osnovni cilj - plasman u kvalifikacije za OI.

- Igramo s Francuskom, svi znamo da su odlična ekipa. Teška utakmica. Moramo se podignuti, srećom imamo sloboda dan. Pokušat ćemo izboriti sedmo mjesto koje nas vodi u kvalifikacije za OI. Za hrvatski rukomet bi bilo jako dobro da odemo u te kvalifikacije jer svi znamo koliko znači nastupati na OI - poručio je Duvnjak.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.