Nesretni debi

Leo Cvetković ozljedio rame na profesionalnoj premijeri

Igor Duvnjak

Leo Cvetković/Foto Arhiva NL

Leo Cvetković/Foto Arhiva NL



RIJEKA Leo Cvetković neće baš po dobrome pamtiti svoj debi na profesionalnom ringu, mladi boksač sa Viškova koji je nedavno uplovio u profesionalne vode, nadareni borac u poluteškoj kategoriji je vrlo brzo morao predati svoju prvu profesionalnu borbu održanu u Hamburgu radi ozljede. Suparnik mu je ovom prilikom bio Gruzijac Giorgi Arabuli.


– Dva puta mi je jednostavno iskočilo rame i to u prvoj rundi, naravno da se više nisam mogao boriti – kaže Leo Cvetković koji se sada liječi kod kuće. Inače, ove godine je imao itakakvog uspjeha na amaterskom ringu, proljetos je na Europskom prvenstvu U–22 održanom u rumunjskom Targu Jiuu kao član riječkog »Predatora« osvojio srebrnu medalju.


– Što se tiče težine moje ozljede još ne mogu znati ništa konkretnije. Trebam uskoro obaviti još jedno snimanje magnetsku rezonancu kao što očekujem nalaze vađenja krvi pa ću onda znati nešto više. Inače, imao sam već jedno snimanje, ta prva snimka pokazuje da se rame dobro vratilo na mjesto, ali sada još moramo vidjeti da li mi je nešto oštećeno prilikom tog vraćanja ramena na pravo mjesto. Tada ću znati koliko ću vremena morati pauzirati – rekao je Cvetković.