Uspjesi riječkog biciklista

Fran Miholjević odnio dvije pobjede

P. N.

Fran Miholjević / Snimio Marin ANIČIĆ

Fran Miholjević / Snimio Marin ANIČIĆ

Sredinom kolovoza Fran Miholjević je ostvario veliku pobjedu u Italiji na 38. utrci “Gran Premio Piemme, Memorial Giuseppe Pizzolato”. Tijekom prošlog vikenda na popis utrka na kojima je Miholjević slavio dodana je ponovno utrka “Memorijal Stjepana Grgca” u Ivanić Gradu, utrka za Kup Hrvatsk



Talentirani mladi riječki biciklist Fran Miholjević već dulje vrijeme ostvaruje iznimno dobre rezultate, a samo u posljednjih tjedan dana ubilježio je pobjedu na dvije utrke, piše riječki portal Fiuman.


Sredinom kolovoza Fran Miholjević je ostvario veliku pobjedu u Italiji na 38. utrci “Gran Premio Piemme, Memorial Giuseppe Pizzolato”.


Riječki kadet je prošao ciljem s dvije sekunde prednosti nad Giacoma Foschina (Cotignolese) i sa sedam sekundi nad Andreom Busatta (Libertas Scorze), piše Fiuman.




Utrka je bila dugačka 85 kilometara, a prosječna brzina pobjednika čak 40 kilometara na sat. Prošle godine na toj istoj utrci Fran Miholjević plasirao se na visokom trećem mjestu.


Tijekom prošlog vikenda na popis utrka na kojima je Miholjević slavio dodana je ponovno utrka “Memorijal Stjepana Grgca” u Ivanić Gradu, utrka za Kup Hrvatske.


Miholjević je u kategoriji kadeta prošao kroz cilj kao prvi u solo vožnji. Isto kao i prije dvije godine.


Kod juniorki, Mateja Posavec plasirala se druga, a Irina Puvača treća. Kod najmlađih, Leon Lukić (Under 13) bio je u šprintu odličan treći, a Dora Biruš isto tako u kategoriji Under 14.