Robert Prosinečki

Zvezda ima male šanse protiv Bayerna, a od Dinama se može nešto očekivati

Portal Novilist.hr

Robert Prosinečki

Robert Prosinečki



RIJEKA Robert Prosinečki osvrnuo se u Dnevnom avazu na nastupe Dinama i Crvene zvezde, svojih bivših klubova, u Ligi prvaka. 


– Prije svega, Crvena zvezda ima vrlo male šanse protiv Bayerna. Bayern je ipak Bayern i oni imaju strašnu ekipu, pogotovu sada s nekim pojačanjima koja su ljetos došla. Zbog toga je teško da će Zvezda moći napraviti nešto više u Munchenu. Teško je da neće izgubiti. Moraju se čuda neka desiti – rekao je Prosinečki pa se okrenuo večerašnjem ogledu u Maksimiru. 


– Dinamo je prethodnih godina igrao u UEFA-inim natjecanjima i stekao iskustvo. Sigurno je da će, pogotovu u Zagrebu, igrati čvrsto i može se očekivati nešto. Atalantu pratim duže vrijeme i to je jedna odlična ekipa, koja je pokazala da u Italiji može biti četvrta. Igrala je prošle godine i finale Kupa, u kojem je izgubila protiv Lazija. Imaju super kvalitetne igrače i dobrog trenera i prve velike rezultate u Italiji. Što se tiče Dinama, sve je moguće s Atalantom, iako su gosti neki favoriti. Bit će dobro ako ne izgube, a, ako pobijede, bit će to velika stvar – smatra Žuti.