Ivor Weitzer

Volio bi ostati u Orijentu, ali trebamo se dogovoriti oko uvjeta

Ivan Volarić

Ivor Weitzer/Foto Arhiva NL

Ivor Weitzer/Foto Arhiva NL

Ušlo se u viši rang... Maksimalno sam rasteretio klub i izašao im ususret prošle sezone. Vjerujem da ćemo se uspjeti dogovoriti, a ako ne bude... Ruka-ruci i idemo dalje  - kaže između ostaloga Weitzer.



RIJEKA Ivor Weitzer preduhitrio je vrhunac toplotnog vala koji je zadesio Rijeku tijekom četvrtka i odradio jutarnji trening prije nego što je »živa podivljala«. Trening u fitnesu na terminalu je samo dio uobičajene »predigre« za skorašnji početak priprema za novu sezonu.


– Treniram samostalno u fitnesu, a osim toga svake godine odradim i nekoliko treninga u organizaciji sindikata nogometaša u Zagrebu. Dobro dođe da se zadrži tonus i da se odigra koja utakmica. Baš smo u srijedu igrali protiv Intera, danas igramo protiv Rudara iz Velenja. Zaprešićane smo trebali lagano pobijediti iako je završilo 0:0. Ove godine imamo jako dobru ekipu, a svake godine je sve bolja organizacija treninga od strane sindikata. Uvjeti su odlični i sve je na zavidnoj razini. Veliki plus za nogomet i nogometaše koji su trenutačno bez angažmana – govori Ivor Weitzer. koji barem na papiru ima angažman.


Naime, na Krimeji najozbiljnije računaju na njegove usluge iduće, drugoligaške sezone…




– Naravno da bi volio da se dogovorimo, ali treba pregovarati oko uvjeta za iduću sezonu. Ušlo se u viši rang… Maksimalno sam rasteretio klub i izašao im ususret prošle sezone. Vjerujem da ćemo se uspjeti dogovoriti, a ako ne bude… Ruka-ruci i idemo dalje  – kaže između ostaloga Weitzer.


OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU