Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. rujna 2019.
Ivor Weitzer

Volio bi ostati u Orijentu, ali trebamo se dogovoriti oko uvjeta

Ivor Weitzer/Foto Arhiva NL
Ivor Weitzer/Foto Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 28. lipanj 2019. u 7:59 2019-06-28T07:59:53+02:00

Ušlo se u viši rang... Maksimalno sam rasteretio klub i izašao im ususret prošle sezone. Vjerujem da ćemo se uspjeti dogovoriti, a ako ne bude... Ruka-ruci i idemo dalje  - kaže između ostaloga Weitzer.

RIJEKA Ivor Weitzer preduhitrio je vrhunac toplotnog vala koji je zadesio Rijeku tijekom četvrtka i odradio jutarnji trening prije nego što je »živa podivljala«. Trening u fitnesu na terminalu je samo dio uobičajene »predigre« za skorašnji početak priprema za novu sezonu.

- Treniram samostalno u fitnesu, a osim toga svake godine odradim i nekoliko treninga u organizaciji sindikata nogometaša u Zagrebu. Dobro dođe da se zadrži tonus i da se odigra koja utakmica. Baš smo u srijedu igrali protiv Intera, danas igramo protiv Rudara iz Velenja. Zaprešićane smo trebali lagano pobijediti iako je završilo 0:0. Ove godine imamo jako dobru ekipu, a svake godine je sve bolja organizacija treninga od strane sindikata. Uvjeti su odlični i sve je na zavidnoj razini. Veliki plus za nogomet i nogometaše koji su trenutačno bez angažmana - govori Ivor Weitzer. koji barem na papiru ima angažman.

Naime, na Krimeji najozbiljnije računaju na njegove usluge iduće, drugoligaške sezone...

- Naravno da bi volio da se dogovorimo, ali treba pregovarati oko uvjeta za iduću sezonu. Ušlo se u viši rang... Maksimalno sam rasteretio klub i izašao im ususret prošle sezone. Vjerujem da ćemo se uspjeti dogovoriti, a ako ne bude... Ruka-ruci i idemo dalje  - kaže između ostaloga Weitzer.

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.