Split i Imotski

Vatreni na dočecima i u Dalmaciji

P. N.

Foto Reuters

Foto Reuters

Imoćani pak u utorak navečer, na središnjem gradskom trgu, organiziraju doček svojih srebrnih reprezentativaca Ante Rebića te vjerojatno Ivana Strinića i Ivana Perišića



Malo prije 16.30 sati avionom Croatia Airlines na splitski aerodrom iz Zagreba su sletjeli Lovre Kalinić, Ante Rebić, Ivan Perišić, Filip Bradarić i Ivan Strinić. S aerodroma će produžiti prema Rivi u splitu, gdje već od 16 sati traje svečani program dočeka vatrenih. Nakon Splita dio će produžiti i prema Imotskome.


Imoćani pak u utorak navečer, na središnjem gradskom trgu, organiziraju doček svojih srebrnih reprezentativaca Ante Rebića te vjerojatno Ivana Strinića i Ivana Perišića. 


Program počinje u 19 sati, a dolazak Vatrenih očekuje se tijekom večeri, objavio je Grad Imotski na svojim službenim stranicama. 




 Za tu prigodu već se uređuje bina, a u zabavnom programu nastupit će Miroslav Škoro i slavonski tamburaši. Predviđen je i dolazak mladih nogomteša nogometnih klubova Vinjani i Imotski, nastup imotskih mažoretkinja i Gradske glazbe Imotski. 


 Zbog dočeka, glavna gradska ulica zatvorena je za promet od 15 sati, objavio je Grad.