Pat pozicija

TRAKAVICA SE NASTAVLJA: Talijani tvrde da je Cagliari bliže Bradariću, ali njihova ponuda je Rijeci neprihvatljiva

P. N.

Filip Bradarić i Alexander Gorgon

Filip Bradarić i Alexander Gorgon

Talijanski portali objavili su vijest da je Bradarić (opet) bliže Cagliariju nego Bordeauxu, što može biti istina jedino ako je čelništvo talijanskog prvoligaša spremno ponuditi Rijeci barem približno onoliko koliko i Bordeaux



RIJEKA Izvjestan odlazak Filipa Bradarića s Rujevice pretvara se u svojevrsnu trakavicu ljetnog prijelaznog roka. Činilo se u jednom trenutku da je njegov transfer u Bordeaux pitanje sata jer sve je bilo dogovoreno između klubova (6,5 milijuna eura plus dva milijuna bonusa), a francuski prvoligaš prihvatio je i glavninu igračevih uvjeta (oko milijun eura po godini trogodišnjeg ugovora!), pa i određeni iznos koji bi dobili igrač, njegov otac i posrednici na potpisu ugovora.


Filipu pripada i deset posto transfera. Vlasnici Bordeauxa digli su čak svoj korporacijski zrakoplov koji je krenuo prema splitskom Resniku, no u cijelu priču ušli su još neki posrednici, dio uvjeta se promijenio i  zrakoplov je do daljnjega prizemljen. Pregovori još uvijek traju, ali pravo pitanje je dokle će čelnici Bordeauxa imati strpljenja. U cijeloj toj priči mogao bi profitirati Cagliari, no jedino pod uvjetom da Talijane zadovolje Rijekine financijske prohtjeve.


Tko će Damiru Miškoviću nadoknaditi otprilike tri milijuna eura koliko će izgubiti ako Bradarić ode u Italiju umjesto u Francusku. Osim toga nije zanemariva činjenica da su Talijani poznati kao nepouzdani poslovni partneri, neredovite platiše kojima ništa znači formalno ugasiti klub i tako prebrisati dugovore. Dovoljno je da Rijeka zatraži bankovnu garanciju i Cagliari će ispasti iz svih realnih kombinacija.




Talijanski portali objavili su vijest da je Bradarić (opet) bliže Cagliariju nego Bordeauxu, što može biti istina jedino ako je čelništvo talijanskog prvoligaša spremno ponuditi Rijeci barem približno onoliko koliko i Bordeaux. Ukoliko ova trakavica ne završiti u idućih dan, dva, Bradarić će morati početi trenirati s momčadi. To znači da ni njegov ostanak do zime ili ljeta dakle nije isključena opcija!