Još nije gotovo

RIJEKA ĆE IPAK NEKOGA DOČEKATI: Bradarić, Pilčić i Nemec na utakmici protiv Zadra

P. N.

Filip Bradarić tijekom splitskog dočeka/I. ČAGALJ/Pixsell

Filip Bradarić tijekom splitskog dočeka/I. ČAGALJ/Pixsell

Utakmica na Rujevici ovoga petka počinje u 19 sati. Promovirat će se i novi dresovi robne marke Joma, novog tehničkog sponzora kluba



Gosti na utakmici bit će i djeca Srebrenice, njih 42 koji i ovog ljeta borave na Kvarneru u organizaciji Zdruga katoličkih skauta Riječke nadbiskupije, koji su dugogodišnji prijatelji HNK Rijeka. Utakmica će biti posebna i po premijeri novih dresova marke Joma, novog tehničkog sponzora kluba. Dresovi će se u fan shopovima u krugu stadiona prigodno prodavati uz 15 posto popusta – po cijeni od 425 kuna.


Cijena ulaznica za susret protiv Zadra je 20 kuna za odrasle, odnosno 10 kuna za osobe do 16 godina dok vlasnici kompleta ulaznica za sezonu 2018./2019. imaju slobodan ulaz. Za posjetitelje će biti otvorene sjeverna, istočna i zapadna tribina. Prodaja ulaznica počet će na dan utakmice od 18 sati, a parking će biti otvoren za sve posjetitelje do ispunjenja. Na klupskim internet stranicama napominju kako će prodaja kompleta ulaznica u petak iznimno trajati u periodu od 13 do 21 sat umjesto od 11 do 19 kako je to uobičajeno. Osim toga dodaju kako će se do  subote, 21. srpnja, oslobodit sva mjesta koja nisu kupljena i prošlosezonski pretplatnici moći će zamijeniti ili kupiti bilo koje slobodno mjesto na stadionu, uključujući ona koja su do 18. srpnja bila zaštićena, ali za koja navijači nisu iskoristili pravo prvokupa ili su u prvom periodu kupili neko drugo slobodno mjesto.