Luka Modrić

Početak kvalifikacija uvijek je vrlo važan, pokazat ćemo se u pravom svjetlu

P. N.

Luka Modrić je dan prije utakmice s Azerbajdžanom primio AIPS-ovu nagradu za najboljeg sportaša/Foto PIXSELL

Luka Modrić je dan prije utakmice s Azerbajdžanom primio AIPS-ovu nagradu za najboljeg sportaša/Foto PIXSELL

Nije se teško motivirati, svaka je utakmica za nas u reprezentaciji motivirajuća, bez obzira na suparnika - a pogotovo u kvalifikacijskoj utakmici. Želimo usrećiti svoje navijače, čujemo da će ih biti mnogo, i neće biti nikakav problem motivirati se za odigravanje prave utakmice - rekao je Modrić.



ZAGREB Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u Maksimiru protiv Azerbajdžana otvara kvalifikacije za odlazak na Europsko prvenstvo 2020. godine. 


– Azerbajdžan može biti nezgodan ne zaigramo li od prve minute kako treba – upozorava kapetan “kockastih” Luka Modrić. – Početak kvalifikacija uvijek je vrlo važan i sigurno će gosti biti sličniji onom izdanju iz Bakua kada su protiv Hrvatske izborili 0:0, nego kad su poraženi 6:0. Poznati su kao borbena momčad i mogu stvoriti probleme, ali vjerujem da ćemo se uz podršku svojih navijača pokazati u pravom svjetlu.


Hrvatska u novi kvalifikacijski ciklus ulazi kao druga reprezentacija s Mundijala.




– Nije se teško motivirati, svaka je utakmica za nas u reprezentaciji motivirajuća, bez obzira na suparnika – a pogotovo u kvalifikacijskoj utakmici. Želimo usrećiti svoje navijače, čujemo da će ih biti mnogo, i neće biti nikakav problem motivirati se za odigravanje prave utakmice – dodao je Modrić.