Danas u Opatiji

Opatijci dočekuju Novigrad sa željom da izbore četvrtfinale Kupa

Ivan Volarić

Zoran Bogolin/Foto Arhiva NL

Zoran Bogolin/Foto Arhiva NL

U jednoj utakmici Kupa je uvijek sve moguće, sva tri znaka su u igri, ali jasno je da želimo proći. Velik motiv je igranje protiv Dinama u osmini finala - rekao je Zoran Bogolin, trener Opatije. 



RIJEKA Nogometaši Opatije danas od 15.30 sati pred svojim navijačima dočekuju trećeligaškog rivala Novigrad u šesnaestini finala Kupa Hrvatske. Igraju vodeća protiv posljednje momčadi Treće HNL – zapad što jasno sugerira tko je favorit za prolaz u osminu finala gdje pobjednika očekuje – Dinamo.


– Ne bih se složio da je pred nama laka zadaća – govori Zoran Bogolin, trener Opatije. – Novigrad ima odličnu momčad i odličnog trenera. Pa u svojim redovima imaju nekoliko sjajnih igrača poput Bijelića, Dukađina… Sigurno su osjetno bolja ekipa nego što to pokazuje ljestvica. Ne bih sada ulazio u razloge zašto su tu gdje jesu. To je, uostalom, njihov problem.Bogolin neće moći računati na ozlijeđenog Bertošu, no zato su se oporavili Pejanović, Bjelanović i Josip Rudan. Dakle, Opatijci će po novi plasman u osminu finala Kupa krenuti gotovo s najjačim sastavom.

– U jednoj utakmici Kupa je uvijek sve moguće, sva tri znaka su u igri, ali jasno je da želimo proći. Velik motiv je igranje protiv Dinama u osmini finala – rekao je trener Opatije.