Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. prosinca 2019.
Slika za vječnost

video Napadali su ga, ali spojila ih je svjetleća Gospa! Mamić dirljivo izrazio ljubav Torcidi

Foto Facebook
Foto Facebook
Autor:
Objavljeno: 10. kolovoz 2018. u 14:45 2018-08-10T14:45:00+02:00

Voli vas i poštuje Maminjo, poručio je Mamić Torcidi, oduševljen koreografijom svjetleće Gospe

RIJEKA Dinamova alfa i omega, Zdravko Mamić, trenutno u bijegu od hrvatskog pravosuđa, oglasio se iz svoje rezervne domovine Bosne i Hercegovine, kako bi aplaudirao - Torcidi.

U Dalmaciji su ga vrijeđali, bacali u more, napadali, ali zbog jedne koreografije rodila se ljubav Mamića i Torcide. Konkretno, Mamića je oduševila Torcidina svijetleća gospa, koju su otkrili na utakmici Hajduka i rumunjskog FCSB-a.

Hoće li i nakon ove salve pohvala i ljubavi upućene prema navijačima splitskog kluba ta ljubav ostati neuzvraćena? Saznat ćemo, nesumnjivo, uskoro.

Što je Mamić poručio Torcidi?

- Sinoć, 9. kolovoza u 20 sati i 53 minute moj prijatelj i navijač Hajduka mi je poslao kratki video zapis s koreografijom koju je napravila Torcida. To me potaknulo da im izrazim divljenje i poštovanje, te ljubav u punoj poniznosti.

Sjećanje na koreografiju uz pjesmu 'Rajska djevo, kraljice Hrvata' će mi ostati predraga slika za cijelu vječnost... Hajduk i Dinamo dva su kluba bratska kojima se ponosi čitava Hrvatska! Voli vas i poštuje Maminjo", poručio je na svom Facebooku Zdravko Mamić.

Riječ je o čovjeku koji je u Hrvatskoj nepravomoćno osuđen na šest godina zatvora zbog teškog gospodarskog kriminala i izvlačenja milijuna iz GNK Dinamo.

Od bijega iz Hrvatske povremeno se javlja iz Hercegovine i Međugorja, gdje se fotografira kraj gospina kipa i bavi duhovnom obnovom te s vremena na vrijeme žali da su ga svi zaboravili.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.