Veliki mali Luka

Luka Modrić – nogometni ljubimac svijeta: Arhitekt, genije, stroj, čarobnjak…

P. N.

foto: Reuters

foto: Reuters

"Podsjećamo da je Luka Modrić kao dječak bio zadirkivan da ne može igrati nogomet jer je premali za tu igru. Jednom su ga izglasali kao najgore pojačanje Reala. Danas predvodi svoj nacionalni tim u finalu Svjetskog prvenstva. Čarobnjak."



Međunarodna sportska javnost, kao i ljudi diljem svijeta koji vole i prate nogomet, od ranije su znali da je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić veliki igrač. Ovih dana, međutim, ta činjenica potvrđena je na najljepši mogući način.


Svijet je još jednom prepoznao veličinu malog Luke. Sa svih strana pljušte pohvale na račun arhitekta igre hrvatske reprezentacije i nije pretjerano reći da je u očima svijeta ovih dana Luka Modrić voljeniji i poštovaniji igrač od najvećih igrača današnjice, kao što su Ronaldo ili Messi.


O tome svjedoče salve pohvala koje se putem društvenih mreža slijevaju na Modrićev račun. U Luki Modriću svijet danas vidi najboljeg veznog igrača u današnjem nogometu. Dajte mu zlatnu loptu, vrište društvene mreže. Luka Modrić naprosto je opčinio ljubitelje nogometa.




– Arhitekt, genije, stroj, čarobnjak. Sretno u finalu Luka, poručuje Tru Soccer Life putem twittera. Football time poručuje:


“Podsjećamo da je Luka Modrić kao dječak bio zadirkivan da ne može igrati nogomet jer je premali za tu igru. Jednom su ga izglasali kao najgore pojačanje Reala. Danas predvodi svoj nacionalni tim u finalu Svjetskog prvenstva. Čarobnjak.”


– Kad je imao šest godina, ubijen mu je djed. Njegova obitelj morala je u izbjeglištvo. Odrastao je uz zvuk eksplozija granata. Treneri su govorili da je premali i presramežljv da bi igrao nogomet. Prošle noći Luka Modrić je Hrvatsku odveo u finale Svjetskog prvenstva, podsjeća Football super tips. South Soccer ga naziva nogometnom amajlijom.


Luka Modrić – nogometni ljubimac svijeta.